Urządzenia i Akcesoria
Słodkie migdały w karmelu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji
Składniki
-
200 g migdałów, ze skórką
-
10 g masła
-
80 g cukru trzcinowego
-
¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
10 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
5 g
Kalorie
806 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE PODARUNKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)
10 min
Pikantne karmelizowane orzechy z rozmarynem
45 min
Makaroniki migdałowe
35 min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 godz. 15 min
Mus czekoladowy z chili
3 godz. 10 min
Ciasto odwrócone z karmelizowanym ananasem
55 min
Orzechy laskowe w karmelu
1 godz. 30 min
Cukier waniliowy
72 godz.
Orzechy słodko-pikantne
20 min
Kokosanki
1 godz.
Biała czekolada z bakaliami
2 godz. 20 min
Kandyzowane orzeszki ziemne
3 godz. 20 min